Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, θα υπάρξει ένα είδος πνευματικής και συναισθηματικής σύγχυσης, η κρίση ενδεχομένως να είναι θολή και η αντίληψη εσφαλμένη. Ελλοχεύει κίνδυνος για παραποίηση και παραπλάνηση, προσοχή στο θέμα της εξαπάτησης, κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά.

Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και άλματα ή οικονομικά ρίσκα. Απαραίτητο θα είναι να υπάρχει προσγείωση στην πραγματικότητα, οι ψευδαισθήσεις και οι αυταπάτες θα οδηγήσουν σε μεγάλα λάθη. Έκταση θα έχει η ονειροπόληση, προσοχή στην υπερβολή, θα πρέπει να αποφευχθούν οι ωραιοποιήσεις.

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Υδροχόο, θα εκδηλωθεί ανάγκη για κοινωνικοποίηση και συλλογική δράση, δεν θα λείψουν οι ενέργειες κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για γνωριμίες και συναναστροφές, διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, ενδεχομένως να υπάρξουν αποκαλυπτικά συμβάντα που θα οδηγήσουν σε επαναπροσδιορισμούς. Δεν αποκλείεται οι προσωπικές και αισθηματικές σχέσεις να αρχίζουν να παίρνουν μία διαφορετική πλέον τροπή.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη θα βοηθήσει στην ενίσχυση της δυναμικότητας και της αυτοπεποίθησης, θα υπάρξει διάθεση για τολμηρές ενέργειες και για ουσιαστικές επιδιώξεις.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ