Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στο ζώδιο του Τοξότη θα υπάρξει ανάγκη για άμεση δράση, για περιπέτειες, για νέες εμπειρίες. Φιλοσοφημένος θα είναι ο τρόπος σκέψης, φεύγει η προσκόλληση, η αισιοδοξία θα δώσει την ώθηση να διαφοροποιηθεί η οπτική προσέγγισης, στις ενέργειες θα υπάρξει αυθορμητισμός.

Στον επαγγελματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέες προτάσεις και καινούργιες συνεργασίες, τα συντονισμένα βήματα θα ανοίξουν τον δρόμο για βελτίωση και άνοδο. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι απελευθερωμένες, ενδεχομένως να εκδηλωθεί προτίμηση στις χαλαρές σχέσεις και όχι στις δεσμευτικές.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και σύνοδο με τον Άρη θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές, αν δεν υπάρξει αυτοσυγκράτηση η συναισθηματική ορμή θα οδηγήσει σε ανυπόμονες ενέργειες και λανθασμένες επιλογές. Τα βήματα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα και συγκρατημένα, οι παρορμητικοί χαρακτήρες απαραίτητο θα είναι να οριοθετήσουν τις αντιδράσεις τους.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, ο ορθολογισμός και η αντικειμενική σκέψη θα βοηθήσουν στη συναισθηματική ισορροπία. Λύσεις θα βρεθούν σε θέματα που δημιουργούν άγχος και προβληματισμό, φεύγουν τα εμπόδια.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ

stamataki