Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Ταύρο, τα γεγονότα δεν θα έχουν ταχύτητα, θα έχουν όμως σταθερότητα. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για ενέργειες και αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την οικονομική εξέλιξη. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για αγοραπωλησίες, κάποιοι θα καταφέρουν να αποκτήσουν υλικά αγαθά που έχουν από καιρό κατά νου. Ενδεχομένως να υπάρξει διστακτικότητα στο θέμα των πρωτοβουλιών και των ρίσκων, στόχος θα είναι η εξασφάλιση και η κατοχύρωση.

Ανάγκη θα εκδηλωθεί για ηρεμία και συναισθηματική ισορροπία, δεν θα υπάρξει διάθεση για μεγάλες εντάσεις και για αντιπαραθέσεις που θα φθείρουν σε ψυχολογικό επίπεδο. Στον αισθηματικό τομέα, τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ήρεμα και δημιουργικά, οι εκδηλώσεις θα είναι θέρμες.

Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα ενδεχομένως να φέρει στην επιφάνεια γεγονότα που θα προκαλέσουν άγχος και ανασφάλεια. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλυπτικά συμβάντα που θα διαφοροποιήσουν τις βλέψεις και τις επιθυμίες, καλό θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα, προσοχή στις απογοητευτικές σκέψεις. Οι ευάλωτοι χαρακτήρες δεν θα πρέπει να δώσουν έκταση στα αρνητικά σενάρια, στις αμφιβολίες και στις αμφισβητήσεις.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία και τρίγωνο με τον Ερμή, θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα, στις συζητήσεις εφικτή θα είναι η συνεννόηση. Στον επαγγελματικό τομέα τα ρίσκα θα πρέπει να είναι συνετά, οι οργανωμένες επιδιώξεις θα έχουν θετική κατάληξη.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ

stamataki