Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Σκορπιό, έκταση και βάθος θα έχει ο συναισθηματικός κόσμος, έντονη θα είναι η διαίσθηση. Ο τρόπος σκέψης θα είναι μεθοδικός και στρατηγικός, στις περιπτώσεις που υπάρχουν προβλήματα ή πρέπει να παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις, ο ορθολογισμός θα βοηθήσει να βρεθούν λύσεις και να γίνουν σωστές επιλογές.

Έμφαση θα πρέπει να δοθεί σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, αν υπάρχουν εκκρεμότητες θα πρέπει να τακτοποιηθούν, καλό θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή και η καθυστέρηση. Στον αισθηματικό τομέα θα εκδηλωθεί πάθος και έλξη, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη τον Ερμή και τον Πλούτωνα, ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους παρελθοντικές υποθέσεις ή σχέσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα είδος εσωτερικής ή συναισθηματικής σύγχυσης, οι αποφάσεις δεν θα πρέπει να είναι βιαστικές.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία μία θετική όψη, φέρνει δημιουργικά ανοίγματα σε θέματα επαγγελματικής αλλά και αισθηματικής φύσης. Θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες, θα ακουστούν καινούργιες προτάσεις, οι σχέσεις θα κυλήσουν ομαλά φέρνοντας ανανεωτικά αποτελέσματα.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ

stamataki