Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στην Παρθένο, θα εκδηλωθεί ανάγκη για τάξη, οργάνωση. Τα χαρακτηριστικά θα είναι μεθοδικότητα, συναισθηματική ισορροπία και ορθολογισμός. Στον αισθηματικό τομέα, ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της μελλοντικής εξέλιξης, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για αποφάσεις που θα έχουν καθοριστικό ρόλο.

Στον επαγγελματικό τομέα θα αναζητηθεί σταθερό έδαφος για επιδιώξεις ή για ανάληψη πρωτοβουλιών, οι αβέβαιες καταστάσεις θα δημιουργήσουν άγχος. Προσοχή στην αυστηρή κριτική, τα σχόλια θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα και φειδωλά, έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις οικογενειακές και επαγγελματικές.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Ερμή είναι μία δύσκολη όψη. Στις συζητήσεις και στις επαφές ενδεχομένως να είναι δύσκολη η συνεννόηση, θα πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια για κατανόηση και αποδοχή. Προσοχή στις υπερβολές, στην ανυπομονησία και στην παρόρμηση. Οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και μεθοδικές, οι απότομες αντιδράσεις και οι σπασμωδικές πράξεις δεν θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

Δεν θα λείψουν τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, οι κυκλοθυμικοί χαρακτήρες απαραίτητο θα είναι να καταφέρουν να ισορροπήσουν τον εσωτερικό τους κόσμο. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και ξεκαθαρίσματα.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ