Ο Άρης κάνει την είσοδο του στους Διδύμους, θα εκδηλωθεί ανάγκη για ανάληψη πρωτοβουλιών, την εμφάνιση τους θα κάνουν νέες ιδέες, θα υπάρξει διάθεση για τολμηρές ίσως και κάπως ασυνήθιστες ενέργειες.

Στον αισθηματικό τομέα, δεν θα λείψουν τα ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και απελευθερωμένες, θα ακουστούν φιλοφρονήσεις, στις συζητήσεις τα λόγια θα είναι ενθαρρυντικά.

dianastore
leuki

Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης θα προκύψουν δημιουργικά ανοίγματα, οι ευκαιρίες θα πρέπει να αξιοποιηθούν με αμεσότητα, ωστόσο θα πρέπει να οριοθετηθεί ο ενθουσιασμός.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και τον Δία, ίσως να οδηγήσει σε επιπόλαιες ενέργειες, οι προσεγγίσεις και γενικότερα οι πράξεις θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η υπερβολή κυρίως στην αισιοδοξία και στην αυτοεκτίμηση.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα φέρνει χαρά και αισιοδοξία, έκταση θα έχει η φαντασία, κάποιοι θα μπορέσουν να οραματιστούν και να προχωρήσουν τα βήματά τους βγαίνοντας από την αναστολή.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα δεν αποκλείεται να φέρει αποκαλυπτικά συμβάντα, αλήθειες θα βγουν στο φως, έρχονται συνειδητοποιήσεις που θα παίξουν βασικό ρόλο στη διαμόρφωση απόψεων και αποφάσεων.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ΕΔΩ

stamataki
vivliopoleio
bestseller
coavacafe