Ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, στις συζητήσεις θα υπάρξει ειλικρίνεια, αλήθειες θα βγουν στο φως. Σημαντικές εξηγήσεις θα δοθούν, φεύγουν οι αμφιβολίες, οι απορίες και οι καχύποπτες εικασίες. Ξεκάθαρα θα είναι τα συναισθήματα, στη σκέψη θα υπάρξει αντικειμενικότητα, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για αποφάσεις και ουσιαστικές ενέργειες.

Οι επιδιώξεις θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν σε πρακτικό επίπεδο, η επιχειρηματολογία θα είναι αρκετά δυνατή, θα καταφέρει να πείσει και να επηρεάσει. Σε θέματα αισθηματικής φύσης, έντονες θα είναι οι εκδηλώσεις, ίσως να μη λείψουν οι παθιασμένες ενέργειες.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, τα χαρακτηριστικά θα είναι αυθορμητισμός, ανάγκη για ανεξάρτητες και δυναμικές ενέργειες. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, κάποιοι ενδεχομένως να μην είναι σε θέση να οριοθετήσουν την έξαρση τους, ίσως να υπάρξουν απότομα ξεσπάσματα και εξουσιαστικές τάσεις.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία είναι μία θετική όψη, φέρνει δημιουργικά ανοίγματα σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Φεύγουν τα εμπόδια, οι δοσοληψίες και οι χρηματικές συναλλαγές θα εξελιχθούν ομαλά. Σύνεση θα υπάρξει στη σκέψη, τα ρίσκα θα είναι συνετά και προσγειωμένα.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ