Ο Άρης κάνει την είσοδο του στην Παρθένο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Συντονισμένη θα είναι η σκέψη, οι ενέργειες θα είναι μεθοδικές, η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για διεκδικήσεις. Στον αισθηματικό τομέα, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες, το ενδιαφέρον ενδεχομένως να είναι στραμμένο στην σωματική επαφή και όχι τόσο στη συναισθηματική πτυχή των καταστάσεων.

Η αντίθεση του Άρη με τον Δία φέρνει ένα είδος εσωτερικής ανησυχίας, για τους ανεξάρτητους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να περιοριστούν μέσα σε προκαθορισμένα όρια ή να πράξουν κατόπιν εντολών. Θα εκδηλωθεί ανάγκη για αυτόβουλες ενέργειες, δεν αποκλείεται να υπάρξουν πεισματικές αντιδράσεις, κάποιοι θα προσπαθήσουν να υπερισχύσουν και να επιβληθούν.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες. Οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιο ξεκίνημα. Όσοι αναζητούν εργασία, θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν κάτι αξιόλογο.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο θα βοηθήσει στην αυτοσυγκράτηση και στην πειθαρχία, συντονισμένες θα είναι οι ενέργειες, θα υπάρξει μεθοδικότητα και σύνεση. Φεύγουν οι φραγμοί και τα εμπόδια, οι οργανωμένες διεκδικήσεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.