Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, είναι μία θετική όψη θα υπάρξει δυνατότητα για να διευρυνθεί η πνευματικότητα. Ανοίγματα θα εμφανιστούν σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη μόρφωση, τις σπουδές και τη γνώση στη γενικότερη της μορφή. Στον επαγγελματικό τομέα οι συντονισμένες επιδιώξεις θα έχουν θετική κατάληξη, έμφαση θα δοθεί στην οικονομική σταθερότητα.

Οι τολμηροί χαρακτήρες θα είναι σε θέση να αναλάβουν ρίσκα και πρωτοβουλίες. Ωστόσο προσοχή στα νέα εγχειρήματα, θα πρέπει να μελετηθούν είναι πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα, θετικά και αρνητικά. Συγκέντρωση θα πρέπει να υπάρξει στους στόχους και στις επιθυμίες, ανοιχτή θα είναι η προοπτική για προαγωγή και άνοδο.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, ανάγκη θα εκδηλωθεί για κοινωνικοποίηση, συναναστροφές, εξορμήσεις και περιπέτειες.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης. Δυναμικές και απελευθερωμένες θα είναι τόσο οι επιδιώξεις, όσο και οι προσεγγίσεις. Οι μεθοδικές ενέργειες θα έχουν αποτελεσματικότητα, η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για να δοθεί ταχύτητα στις επαγγελματικές συνεργασίες.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο θα βοηθήσει να γίνει η σκέψη αντικειμενική, θα υπάρξει εσωτερική πειθαρχία και αυτοσυγκράτηση. Φεύγουν τα εμπόδια και οι δυσκολίες, ανοίγει ο δρόμος για εξέλιξη.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή, στους διαλόγους θα πρέπει να υπάρχει αυτοσυγκράτηση, ενδεχομένως να είναι κάπως δύσκολη η συνεννόηση.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ