Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στους Ιχθύες, θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές και κοινωνικές. Τα χαρακτηριστικά θα είναι συναισθηματισμός, ευαισθητοποίηση, συμπόνια, ανάγκη για αλληλοϋποστήριξη και αλληλεγγύη. Φεύγουν η έντονη αντίδραση και ο εγωισμός, στις συζητήσεις θα υπάρξει η δυνατότητα να βρεθούν λύσεις, η διάθεση θα είναι συγκαταβατική και συμβιβαστική.

Βελτιώνονται σχέσεις που κατά την προηγούμενη περίοδο πέρασαν από δοκιμασίες, στον αισθηματικό τομέα ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για επανασύνδεση. Στην περίπτωση που υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες τα συμβάντα θα βοηθήσουν να εξελιχθούν οι επαφές ευνοϊκά, ουσιαστικά θα υπάρξει δυνατότητα για μία δημιουργική κατάληξη.

leuki
dianastore

Η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει κυρίως τα μεταβλητά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες θα έχουν τη δυνατότητα να διαφοροποιήσουν τα αρνητικά δεδομένα, ευνοϊκά συμβάντα θα ανοίξουν το δρόμο για αλλαγές πρακτικές ή συναισθηματικές.

Ίσως να προκύψει ένας καινούργιος έρωτας ή ένα άνοιγμα που θα αλλάξει τα δεδομένα της καθημερινότητας, τα συμβάντα θα βοηθήσουν να υπάρξει τόνωση και ανανέωση. Διευρύνεται ο κύκλος γνωριμιών, οι κοινωνικές επαφές θα είναι ιδιαιτέρως δημιουργικές, δεν αποκλείεται να γίνουν φιλίες, κάποιες κοινωνικές γνωριμίες θα φέρουν ευνοϊκό αποτέλεσμα και στον επαγγελματικό τομέα.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ΕΔΩ

bestseller
vivliopoleio
coavacafe
stamataki