Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω, σε πρώτο πλάνο μπαίνουν ζητήματα επαγγελματικά, θα υπάρξει ανάγκη να ταχτοποιηθούν άμεσα οι εργασιακές υποθέσεις. Έμφαση θα δοθεί σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με συνεργασίες, συμφωνίες, χρηματικές υποθέσεις και γενικότερα με οτιδήποτε αφορά την επαγγελματική και οικονομική εξέλιξη.

Ζητήματα αισθηματικής φύσης ενδεχομένως να μπουν σε δεύτερη μοίρα, οι φιλόδοξοι χαρακτήρες θα στρέψουν το ενδιαφέρον τους στην καριέρα και στις εργασιακές τους υποχρεώσεις.

dianastore
leuki

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην τόνωση της αισιοδοξίας, φεύγει ο αρνητισμός και η ηττοπάθεια, οι σκέψεις θα είναι θετικές και αρκετά απελευθερωμένες.

Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα φέρνει συναισθηματική ανανέωση, εύκολη θα είναι η εκδήλωση των αισθημάτων, δεν αποκλείεται στις προσωπικές επαφές να ακουστούν ευχάριστες εξομολογήσεις. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα για νέες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι απελευθερωμένες, οι φιλοφρονήσεις που θα ακουστούν θα δώσουν ώθηση στις επαφές.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ΕΔΩ

vivliopoleio
stamataki
bestseller
coavacafe