Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Ταύρο, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για αγοραπωλησίες και υλικά αποκτήματα, έμφαση θα δοθεί σε θέματα οικονομικής φύσης. Στα επαγγελματικά, τα βήματα θα είναι συνετά, διστακτικότητα θα υπάρξει για ρίσκα και ανάληψη πρωτοβουλιών, γενικότερα θα αποφευχθούν οι επιλογές αβέβαιης κατάληξης. Έμφαση θα δοθεί στη χαλάρωση στην ψυχαγωγία στη διασκέδαση.

Στον αισθηματικό τομέα, θα υπάρξει ανάγκη για σταθερότητα και εξασφάλιση. Ζευγάρια, που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό, δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε δέσμευση ή συγκατοίκηση.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η προσκόλληση και η εμμονή. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους αποκαλυπτικά συμβάντα, που θα δημιουργήσουν άγχος ή πανικό.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία και το τρίγωνο της με τον Άρη θα ενισχύσει την αισιοδοξία και την δυναμικότητα. Τολμηρές θα είναι οι ενέργειες, τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής. Οι προσεγγίσεις θα έχουν αμεσότητα και δυναμισμό, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για βελτίωση.

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.