Η ανάδρομη Αφροδίτη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, είναι μία όψη που θα φέρει ένταση στον συναισθηματικό κόσμο, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια ψυχολογικά συμπλέγματα και υποσυνείδητες καταστάσεις, που δημιουργούν εσωτερική πίεση. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για αποδέσμευση από συνθήκες ή σχέσεις που προκαλούν στρες και ανασφάλεια.

Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο παλιές σχέσεις, οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες. Προσοχή στα συναισθηματικά μπερδέματα, το θετικό αποτέλεσμα της δεύτερης ευκαιρίας θα απαιτεί ξεκαθαρισμένα αισθήματα και σταθερές βλέψεις.

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο, το ενδιαφέρον θα είναι επικεντρωμένο στην τάξη και στην οργάνωση. Θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα έχουν τη δυνατότητα να τακτοποιηθούν, τα χαρακτηριστικά θα είναι υπευθυνότητα, επαγγελματισμός, μεθοδικότητα.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη, οι αντιδραστικοί και οξύθυμοι χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν τη συμπεριφορά τους, απαραίτητο θα είναι να αποφύγουν τις εξάρσεις και τις έντονες αντιπαραθέσεις.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Ερμή είναι μία θετική όψη, θα υπάρξει αισιοδοξία, ο τρόπος σκέψης θα είναι πρωτοποριακός και θετικός. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για νέες συνεργασίες, θα ακουστούν καινούργιες ιδέες.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ

stamataki