Η ανάδρομη Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, είναι μία θετική όψη θα βοηθήσει στην εξωτερίκευση, τα συναισθήματα θα εκδηλωθούν με τρόπο άμεσο θερμό και αισιόδοξο. Έντονος θα είναι ο συναισθηματισμός, θα υπάρξει διαίσθηση και φαντασία, οι επαφές θα είναι δημιουργικές. Στις συζητήσεις δεν θα λείψουν τα εξομολογητικά λόγια που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις.

Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανασυνδέσεις, τα αποκαλυπτικά λόγια θα βοηθήσουν να φύγουν οι αμφιβολίες. Ανανεωτικές θα είναι οι επαφές, θα υπάρξει ψυχολογική τόνωση.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, κοινωνικές θα είναι οι διαθέσεις, έμφαση θα δοθεί στις συναναστροφές, στις συζητήσεις, στις γνωριμίες. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης προσοχή στην έντονη παρόρμηση, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι συγκροτημένες και σκεπτόμενες. Απαραίτητο θα είναι τα ρίσκα να είναι προσγειωμένα και συνετά.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη φέρνει δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση, θα εκδηλωθεί ανάγκη για άμεση και απελευθερωμένες ενέργειες. Οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετική κατάληξη, όσο πιο οργανωμένα θα είναι τα πλάνα τόσο πιο άμεσο και ικανοποιητικό θα είναι το αποτέλεσμα.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ