Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία φέρνει ανοίγματα επαγγελματικής φύσης. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, οξυδέρκεια, ανάγκη για βελτίωση. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, ωστόσο θα πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή στην υπερβολή και στην παρόρμηση.

Σε ζητήματα οικονομικής φύσης, συνετές θα πρέπει να είναι οι ενέργειες, καλό θα είναι ο τρόπος σκέψης να είναι αποταμιευτικός ή επενδυτικός, θα πρέπει να αποφευχθούν οι βιαστικές αποφάσεις.

leuki
dianastore

Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στον Τοξότη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ανάγκη για εξορμήσεις, για περιπέτειες, για νέες εμπειρίες. Έμφαση θα δοθεί στη διασκέδαση, στο φλερτ, στον απεγκλωβισμό από τη ρουτίνα, οι προσεγγίσεις θα έχουν στόχο την ανανέωση.

Τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με εργασιακές υποθέσεις ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για βελτίωση, αν οι διεκδικήσεις είναι οργανωμένες και όχι σπασμωδικές το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαιτέρως θετικό.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη και το τετράγωνο της με την Αφροδίτη δεν αποκλείεται να φέρει εντάσεις, στις συζητήσεις οι απόψεις θα ειπωθούν με έμφαση, η ισχυρογνωμοσύνη ενδεχομένως να φέρει ρήξεις.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ΕΔΩ

vivliopoleio
stamataki
bestseller
coavacafe