Με επιστολή της προς το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Σπάτων – Αρτέμιδας ζητάει να τεθεί προς συζήτηση σε προσεχή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου , πρόβλημα που αφορά τη μεταφορά των μαθητών του 4ου και 7ου Δημοτικού Σχολείου Αρτέμιδας.

7ο δημοτικό Αρτέμιδας : Χορήγηση γονικού επιδόματος.

Αποκλειστικό : Χωρίς πούλμαν παραμένουν σχολεία στην Αρτέμιδα

 

Η Επιστολή:
Αγαπητοί κύριοι,

Αν και βρισκόμαστε στα μέσα τα σχολικής χρονιάς και οι σχολικές μεταφορές δεν έχουν καθόλου ξεκινήσει για το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αρτέμιδας, ενώ στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αρτέμιδας πραγματοποιείται μόνο το ένα από τα δύο δρομολόγια.

Το γεγονός ότι στα σχολεία μας δεν υπάρχουν μεταφορές, είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα καταρχήν για την ασφαλή μετάβαση των παιδιών μας από και προς το σχολείο. Είναι γνωστό ότι η Αρτέμιδα είναι μια περιοχή ιδιαίτερα βεβαρημένη, χωρίς πράξεις εφαρμογής, χωρίς πεζοδρόμια, με δυσπρόσιτες γειτονιές, χωρίς ικανοποιητική συγκοινωνία. Τα παιδιά πρέπει να διανύουν μεγάλες αποστάσεις από και προς το σχολείο, από δύσβατες οδούς, στις οποίες περιφέρονται αδέσποτα ζώα. Για το λόγο αυτό οι γονείς είμαστε υποχρεωμένοι εξαιτίας της έλλειψης των σχολικών μεταφορών να πηγαίνουμε οι ίδιοι τα παιδιά μας σχολείο, κάτι που έχει προκαλέσει προβλήματα στην εργασία μας.

Για τους λόγους αυτούς ζητάμε να υπάρξει συζήτηση στο περιφερειακό συμβούλιο στη συνεδρίαση του στις 22/1/2020 προκειμένου να βρεθεί λύση και να ξεκινήσουν επιτέλους οι μεταφορές σε όλα τα σχολεία της Αρτέμιδας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΠΑΛΑΒΟΣ                                               ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΡΕΒΕΤΖΑΚΗΣ

stamataki