Το τελευταίο αντίο σε έναν άνθρωπο που συνέδεσε ολόκληρη τη ζωή του με την Αρτέμιδα και την προσπάθεια να δώσει ποιότητα ζωής στους συμπολίτες του, είπαν οι συγγενείς και φίλοι του στον πρώην δήμαρχο της περιοχής, Γιάννη Αναγνωστόπουλο.

Η εξόδιος ακολουθία του εκλιπόντος πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 19 Αυγούστου, στις 5 το απόγευμα, στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας Αρτέμιδας ενώ η ταφή έγινε στο Κοιμητήριο Αρτέμιδας.

Αυτοδιοικητικός επί πολλά χρόνια αλλά και εξαίρετος επιχειρηματίας της πόλης ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 16 Αυγούστου, σε ηλικία 82 ετών, σκορπώντας τη θλίψη στους κατοίκους της Αρτέμιδας ιδιαίτερα τους παλαιότερους που είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και να σταθούν στο πλάι του την εποχή της ενασχόλησής του με τα κοινά.

Ο εκλιπών υπήρξε ο πρώτος δήμαρχος του καποδιστριακού πλέον Δήμου Αρτέμιδας από το 1990 έως το 1997.

Στην Αρτέμιδα ήρθε το 1969 από τον Αθανάσιο Διάκο Φωκίδας όπου και γεννήθηκε.

Ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος ήταν παντρεμένος με τη Μαριάννα και είχε αποκτήσει μία κόρη τη Δήμητρα την οποία ευτύχησε να δει να εκλέγεται δημοτική σύμβουλος στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές στο πλευρό της Άννας Ραφτοπούλου.

Στο άγγελμα του θανάτου του το σύνολο των πολιτών της Αρτέμιδας εξέφρασε τη συγκίνησή του κάνοντας λόγο για έναν άνθρωπο γεμάτο καλοσύνη και ευγνωμοσύνη προς τους συμπολίτες του αλλά και έναν αυτοδιοικητικό ο οποίος λειτουργούσε πάντοτε με γνώμονα το κοινό καλό.