Υψηλό το επίπεδο των αθλητών και αθλητριών του Αθλητικού Συλλόγου Αρτέμιδας «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ»

bestseller
vivliopoleio
arxontikon

Υψηλό χαρακτηρίστηκε και πάλι το επίπεδο των Αθλητών και Αθλητριών του Αθλητικού Συλλόγου Αρτέμιδας «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ».

Οι αθλητές αξιολογήθηκαν το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020, στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου, στην Αρτέμιδα, παρουσία πέντε εξεταστών με επικεφαλής τον πρόεδρο της τεχνικής επιτροπής του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν (ΕΠΟΚΕΣ) Δάσκαλο Κύριο Κατακαλαίο Δημήτρη.

dianastore
leuki

Στις εξετάσεις τηρήθηκε αυστηρά το εξεταστικό πρόγραμμα του Επίσημου Συστήματος Αξιολόγησης της Κρατικής Αναγνωρισμένης Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σου – Κουνγκ Φου, της οποίας η ΟΑΣΚΦ «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» είναι Μέλος.

Όλοι οι Αθλητές και Αθλήτριες άριστα προετοιμασμένοι, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, πειθαρχημένοι με ήθος, αλλά και με ευστροφία και ετοιμότητα σε ότι τους ζητήθηκε από τους εξεταστές Κυρίους Κοκκάλα Λάμπρο, Δελή Γιώργο, Καπατσούλια Παναγιώτη, Μαλεβίτη Δημήτρη και τη Κυρία Αντωνίου Ευσταθία, πέτυχαν τα καλύτερα.

Με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης , η εκπαιδεύτρια Σταυρίδου Αλεξάνδρα, του «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ», συνεχάρη όλους τους Αθλητές και τις Αθλήτριες για τις επιτυχείς εξετάσεις τους, το οποίο είναι αποτέλεσμα της υπομονής και επιμονής που υπέδειξαν. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δε θερμά τους γονείς για την εκτίμηση και αναγνώριση των προσπαθειών που με την δική τους συμπαράσταση συνέβαλαν σε αυτό το επιτυχές αποτέλεσμα.

Αξιολογήθηκαν επιτυχώς οι κάτωθι:

Άσπρη Ζώνη

Κυρτζαλίδης Χρυσόστομος
Χέλμης Φίλιππος
Νάστος Γρηγόρης
Τριανταφυλλίδης Νικόλαος
Χρηστίδη Μαρία
Πιπερόπουλος Γεώργιος
Πιπερόπουλος Άγγελος

Κίτρινη Ζώνη 

Γαλαζούλας Απόστολος
Μακρή Αγγελική
Παναγοπούλου Παρασκευή

Πορτοκαλί Ζώνη

Χρηστίδη Βασιλική – Ηλιάνα

Μπλε Ζώνη

Μιχαλοπούλου Ευαγγελία

Μαύρη Ζώνη

Βοτίκα Ευσταθία

Γενικές Πληροφορίες