Από σήμερα ξεκίνησαν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις και το βιβλιοπωλείο BEST SELLER μας έχει μία έκπληξη, έκπτωση -40% στις τσάντες ANEKKE !!!

ANNEKE είναι οι αναμνήσεις, είναι η νοσταλγία, είναι οι όμορφες στιγμές που ξαναζείς όταν αρχίζεις να ονειρεύεσαι. Δημιουργήθηκε για να φέρει γαλήνη και να μας κάνει να ξανανιώσουμε όμορφα συναισθήματα όπως η αγάπη και η φιλία.

Λένε πως έχει μια ρομαντική αύρα τρυφερότητας και αθωότητας που σε οδηγεί σε ένα κόσμο μαγικό, γεμάτο όνειρα, είναι στοργική αλλά και αινιγματική, κάνοντας όλους να αναρωτιούνται ποια είναι πραγματικά, από πού κατάγεται και ποια μυστικά κρατάει… Μυστικά που θα ανακαλύψεις στον κόσμο της Anekke.

Στιλ, τόλμη και καινοτομία. Με αυτές τις λέξεις θα περιγράφαμε τις γυναικείες τσάντες από τη νέα συλλογή της εταιρείας Anekke. Οι γυναικείες τσάντες Anekke, περιλαμβάνουν εντυπωσιακά μοτίβα με διακοσμητικά υλικά που μαγνητίζουν τα βλέμματα και κλέβουν πραγματικά τις γυναικείες καρδιές.

Στην Anekke θα βρείτε τσάντες τύπου messenger – ταχυδρόμου, μεγάλες και ευρύχωρες τσάντες shopping bag, σακίδια πλάτης σε ευφάνταστους συνδυασμούς, χρηστικά και άνετα για τη σύγχρονη εργαζόμενη και πολυάσχολη γυναίκα, τσαντάκια χιαστί και πορτοφόλια.

Το βιβλιοπωλείο BEST SELLER είναι εξουσιοδοτημένο κατάστημα πώλησης Anneke στην Αρτέμιδα.

https://www.facebook.com/550620898462485/posts/1152121861645716?sfns=mo

Βιβλιοπωλείο Best Seller, Λεωφόρος Αρτέμιδος 68, Αρτέμιδα Αττικής