Γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα, προβλέπεται σήμερα. Μικρή άνοδο θα καταγράψει η θερμοκρασία. Άνεμοι εντάσεως μέχρι 6 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα, ενώ πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών υπάρχει στην Πελοπόννησο και στην κεντρική Στερεά.

dianastore
leuki

Η θερμοκρασία στη δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -7 έως 9 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -2 έως 13, στη Θεσσαλία, σε ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο από 0 έως 13, στην Ήπειρο από -2 έως 13, σε δυτική Στερεά και Πελοπόννησο από 3 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 3 έως 14, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου από 2 έως 12, στις Κυκλάδες από 4 έως 12, στα Δωδεκάνησα από 6 έως 12 και στη Κρήτη από 1 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3-5 και στα νοτιοανατολικά μέχρι 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα στραφούν σταδιακά σε δυτικούς έως βορειοδυτικούς ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, εντάσεως 2-4 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις, κατά διαστήματα, έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βορειοδυτικές διευθύνσεις, εντάσεως μέχρι 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις, εντάσεως 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: meteo.gr

vivliopoleio
bestseller
stamataki
coavacafe