Με τρία θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το Τοπικό Συμβούλιο Αρτέμιδος (Συμβούλιο Κοινότητας Αρτέμιδας) την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων στην 5η στάση της Λεωφόρου Βραυρώνος.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι :

  1. Συζήτηση σχετικά με σύσταση επιτροπών από μέλη του Συμβουλίου Κοινότητας Αρτέμιδος για θέματα παιδείας, πολιτισμού, καθαριότητας, οδοποιίας, φωτισμού κλπ.
  2. Συζήτηση σχετικά με την ανεύρεση χώρων στάθμευσης στο κέντρο της πόλης και δυνατότητες αποσυμφόρησης και διευκόλυνσης κίνησης στη Δημοτική Ενότητα Αρτέμιδος (Λούτσα).
  3. Συζήτηση για την υποβολή πρότασης προκειμένου να παραμένει κάποιες ώρες η αίθουσα συνεδριάσεων της Κοινότητας Αρτέμιδος ανοιχτή με την παρουσία μελών του Συμβουλίου για να δέχεται δημότες.

Υπενθυμίζουμε ότι το Τοπικό συμβούλιο απαρτίζεται από τους συμβούλους : Αμπατζή – Βλαχάκη Μαρία, Διαμαντή Αντώνιο, Σαρρή Δήμητρα, Ζώη Βασίλειο, Λυμπερόπουλο Βασίλειο Παναγιώτη, Βαξεβανίδη Άγγελο, Δαβάκη Δήμητρα (Ντέμη), Μπαξεβάνη Δημήτριο, Μπαϊρακτάρη Γεώργιο, Σταμέλου Κων/να (Ντίνα) ενώ Πρόεδρος είναι ο κύριος Αρμύρος Σπύρος.

stamataki
vivliopoleio

Οι συνεδριάσεις είναι ανοιχτές προς τους πολίτες.