αηττητος
vivliopoleio
arxontikon
bestseller

Με φόρα ο Αήττητος Σπάτων για την δεύτερη θέση μετά το διπλό την περασμένη Κυριακή στην έδρα της Μαρκό.

Δεύτερο συνεχόμενο τοπικό ντέρμπι έχει το πρόγραμμα για τον Αήττητο Σπάτων στις πρώτες του υποχρεώσεις για το 2020 και το telesport.gr θα βρίσκεται εκεί για να καλύψει κάθε λεπτομέρεια! Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της για το 2020 η ομάδα των Σπάτων αντιμετωπίζει τη Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας. Το ματς θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Ιανουαρίου κι από το αποτέλεσμά του θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό κατά πόσο η ομάδα του Αήττητου θα μπορέσει να μπει γερά στη διεκδίκηση έστω της δεύτερης θέσης.

leuki
dianastore

Ένα μεγάλο βήμα, βέβαια, για την ομάδα του Βαγγέλη Τσιώλη έγινε την περασμένη Κυριακή με το διπλό στην έδρα της Μαρκό. Το χρυσό γκολ του Ταμπάκη έδωσε το τρίποντο και την ευκαιρία στον Αήττητο να μειώσει σε δύο βαθμούς τη διαφορά του από τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Παρά το γεγονός ότι ακόμα το ισοζύγιο των γκολ είναι αρνητικό (13-15), ο Αήττητος ευελπιστεί να αλλάξει σύντομα την κατάσταση και να παίξει σημαντικό ρόλο στη μάχη των μπαράζ.

Η Θύελλα ξεκίνησε το 2020 με λευκή ισοπαλία εντός έδρας εναντίον του Κιθαιρώνα Καπαρελλίου. Έτσι και οι δύο ομάδες έφτασαν τους 17 βαθμούς και βρίσκονται δύο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Το πιο ενδιαφέρον στατιστικό, βέβαια, για την ομάδα της Ραφήνας είναι ότι έχει πετύχει και τις τέσσερις νίκες της σε εκτός έδρας αγώνες! Μακριά από την έδρα της έχει ρεκόρ 4-1-2 και εντός 0-4-2. Οι αριθμοί δείχνουν ανάγλυφα πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει. Η κατάσταση, άλλωστε, στη βαθμολογία είναι τόσο ρευστή, που ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί αν θα κοιτάξει προς τα πάνω ή προς τα κάτω.