Το Trolley Café Bar συνεχίζει να εξελίσσεται και να αναβαθμίζεται, αναβαθμίζοντας και την παραλία της Αρτέμιδας. Από το Σάββατο το πρωί στην παραλία του τοποθετήθηκαν ακόμα 10 ομπρέλες, με 20 ξύλινες ξαπλώστρες με στρώμα, για την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του.

Είναι χαρά μας τα εκατοντάδες θετικά σχόλια για την αναβάθμιση της παραλίας και υπάρχουν στα σκαριά projects που θα παρουσιαστούν τις επόμενες μέρες. Γνώμονας σε κάθε μας βήμα είναι πάντα η διασκέδαση και η καλύτερη παραμονή των πελατών στους χώρους του μαγαζιού, είτε στην παραλία του, είτε στη σάλα. Κάθε νέο βήμα, έχει θετικά και αρνητικά σχόλια, για τα θετικά είπαμε, τους ευχαριστούμε πολύ και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Trolley Café Bar.

Όσον αφορά στα αρνητικά σχόλια απαντά: “Δείχνουμε κατανόηση και θα προσπαθήσουμε να τους αλλάξουμε γνώμη. Εξάλλου, θέλουμε να πιστεύουμε πως όλοι έχουν στο μυαλό μας το καλό της περιοχής που μεγαλώσαμε και αγαπάμε“.

Η ζήτηση για ρεζερβέ στις νέες ξύλινες ξαπλώστρες είναι μεγάλη και για τον λόγο αυτό το Trolley Café Bar θα ήθελε να διευκρινίσει την διαδικασία κρατήσεων ώστε να λειτουργήσει σωστά και χωρίς προβλήματα και παρεξηγήσεις.

Κρατήσεις γίνονται ως το 50% της πληρότητας στις νέες ξύλινες με στρώμα ξαπλώστρες και αυστηρά ως τις 09:45. Από την ώρα αυτή και μετά δεν θα ισχύει καμία κράτηση.

Για να κάνετε την κράτηση σας καλείται στο 6944782855.

Ευχαριστούμε πολύ που μας έχετε ως τη νούμερο ένα επιλογή σας για το μπάνιο σας, τον καφέ σας, τα κοκτέιλ σας και για το φαγητό σας. Με την ίδια αγάπη παραμένετε η νούμερο ένα σκέψη μας σε κάθε νέο μας βήμα. Καλό καλοκαίρι” καταλήγει η οικογένεια του Trolley Café Bar.