Το βρετανικό Channel 5 κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, η οποία σόκαρε το πανελλήνιο.

Η δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο έγινε πρώτη είδηση στον αγγλικό Τύπο, λόγω της καταγωγής της 19χρονος.

Έτσι, το Channel 5 ετοίμασε ένα ντοκιμαντέρ γύρω από τη δολοφονία της άτυχης 19χρονης από το σύζυγό της, δίνοντας νέα στοιχεία για την, κατά τα άλλα, τέλεια ζωή που ζούσε το ζευγάρι.

«Παρακολουθώντας μια φαινομενικά ειδυλλιακή ζωή και έναν τραγικό φόνο μιας γυναίκας που ζει στην Ελλάδα». Αυτή είναι είναι η περιγραφή στην ιστοσελίδα του βρετανικού καναλιού Channel 5, το οποίο δημοσίευσε το ντοκιμαντέρ των 90 λεπτών για την σοκαριστική υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά.

Το ντοκιμαντέρ επικεντρώνεται στην εξιχνίαση της γυναικοκτονίας που σόκαρε το πανελλήνιο, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, σύζυγο της Καρολάιν, να παίζει θέατρο επί 37 ολόκληρες ημέρες, μέχρι να συλληφθεί και να ομολογήσει τη δολοφονία.

Η έρευνα εστιάζει στο αντικείμενο – «κλειδί» των αστυνομικών ερευνών, ήτοι το ημερολόγιο της 20χρονης Κάρολαϊν που έφερε στο φως πολλά στοιχεία για τη σχέση της με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και για όσα προηγήθηκαν της δολοφονίας της το μοιραίο εκείνο βράδυ.

Δείτε το video: