Μια νέα διαδικτυακή δράση του Αρχαιολογικού Μουσείου Πέλλας με τίτλο “Το Μουσείο χτυπά την πόρτα σας” εγκαινιάζεται στις 18 Μαΐου, με αφορμή τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων και «θα διαρκέσει έως τη μέρα που θα μας επιτραπεί να σας υποδεχτούμε ξανά στους χώρους μας», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Μουσείου.

Μέχρι τότε, κάθε εβδομάδα, οι άνθρωποι του Μουσείου Πέλλας, αρχαιολόγοι και συντηρητές, θα δημιουργούν μια μεγάλη διαδικτυακή συντροφιά και θα σας ταξιδεύουν στον μαγικό κόσμο του Μουσείου, παρουσιάζοντας ξεχωριστά εκθέματα και την ιστορία τους, την τέχνη της συντήρησης τους και την περιπέτεια του στησίματος μιας αρχαιολογικής έκθεσης.

vivliopoleio
stamataki

Την έναρξη της δράσης θα κάνει η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πέλλας, Δρ. Ελισάβετ Τσιγαρίδα, τη Δευτέρα 18 Μαΐου και την σκυτάλη θα πάρουν οι συντηρητές και οι αρχαιολόγοι της Εφορείας.

Το πρόγραμμα των δράσεων, που θα είναι προσβάσιμες μέσω του διαδικτυακού καναλιού που διατηρεί το Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας στο YouTube, θα ανακοινωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα. Μείνετε συντονισμένοι…

Thank you….

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας με ιδιαίτερη χαρά σας πληροφορεί ότι στον διεθνή διαγωνισμό "Museums in Short", που διαγωνίστηκαν μικρού μήκους βίντεο με πολιτιστικές δράσεις από όλη την Ευρώπη, κατέλαβε το βραβείο του δημοφιλέστερου βίντεο στο διαγωνισμό, με ψήφους που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη. Παρακολουθήστε το βίντεο εδώ: http://www.museumsinshort.eu/winners/dettaglio_winner.asp?id=109&idanno=6

Gepostet von Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας – Archaeological Museum of Pella am Dienstag, 10. Oktober 2017