Η κατάσταση με το ρεύμα στην περιοχή έχει πλέον γίνει κουραστική.

Κάθε φορά που βρέχει, έστω και λίγο, περιοχές στην Αρτέμιδα Αττικής μένουν αμέσως χωρίς ρεύμα.  Το ίδιο συμβαίνει και σήμερα, αφού από την βροχή που προηγήθηκε ήδη αρκετά σημεία της πόλης έχουν διακοπή ρεύματος.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Forecast Weather για την Αττική, iδιαίτερα άστατος καιρός που στα δυτικά, βορειοδυτικά του νομού θα είναι πιο συμπαγής με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Κατά διαστήματα όμβροι και καταιγίδες με έντονο χαρακτήρα και εντός Σαρωνικού με προσέγγιση σε νότια παράλια.

Στα υπόλοιπα άστατος καιρός με νέφη κατακόρυφης ανάπτυξης και τοπικούς όμβρους ή καταιγίδες μικρής έκτασης όσο προχωράμε δυτικότερα, θα υπάρχουν ωστόσο και ανοίγματα του καιρού.

Μέσα στο πρωί φαίνεται σοβαρή υποτροπή του καιρού και ανατολικότερα μέσα στο Λεκανοπέδιο, κατά την οποία αναμένεται πέρασμα ισχυρής καταιγίδας με πολλά ηλεκτρικά , χαλάζι και ριπαίους ανέμους .

Σε αυτό το σημείο, να επισημάνουμε την υψηλή επικινδυνότητα της κατάστασης που συνήθως δεν είναι εύκολο να προβλεφθεί, οπότε δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε τη διάρκεια αλλά και ακριβώς τις περιοχές που θα πληγούν.

Ο κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων εξαρτάται από την διάρκεια.

Στην συνέχεια μέσα στις προμεσημβρινές ώρες ο καιρός θα βελτιωθεί.

Άνεμοι Νοτιοανατολικοί στα 4-5 μποφόρ, στα ανατολικά νότιοι, στη συνέχεια θα γίνουν Νοτιοδυτικοί.

Θερμοκρασία :  Κέντρο: 18-23oC,  Bόρεια Προάστια : 16 – 22oC, Δυτικά προάστια : 16 – 22oC, Νότια προάστια: 18-23oC, Μεσόγεια: 15-23oC.