Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου θα εκδηλωθεί ανάγκη για χαλαρότητα, ξεκούραση και συναισθηματική ισορροπία. Έμφαση θα δοθεί σε θέματα οικονομικής φύσης, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συναλλαγές, αγοραπωλησίες και εμπορικές δοσοληψίες. Σε ζητήματα επαγγελματικά τα βήματα θα είναι σταθερά, για να παρθούν αποφάσεις θα πρέπει να δοθεί χρόνος στα γεγονότα, οι ενέργειες δεν θα είναι παρορμητικές.

Στον αισθηματικό τομέα αισθησιακές θα είναι οι διαθέσεις, τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να εκδηλωθούν μεταξύ τους και να περάσουν όμορφα. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, ανάγκη θα υπάρξει να φύγει η αβεβαιότητα και η απορία. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, τα βήματά θα είναι σταθερά ίσως και κάπως διστακτικά.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό αισιόδοξες θα κάνει τις διαθέσεις, ωστόσο προσοχή στην ανυπομονησία και στις παρορμητικές επιλογές. Δεν αποκλείεται κάποια απρόοπτα συμβάντα να προκαλέσουν έντονους ενθουσιασμούς, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι γρήγορες ωραιοποιήσεις.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι μία δύσκολη όψη, θα υπάρξει αναποφασιστικότητα, οι παρορμητικοί χαρακτήρες ίσως να μην καταφέρουν να συγκρατηθούν και να λειτουργήσουν συνετά. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι εκνευρισμοί. Θέματα επαγγελματικής φύσης θα χρειαστούν μεθοδική τακτική και υπομονή.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ