Το τετράγωνο του Άρη με τον Δία είναι μία δύσκολη όψη οι απόψεις και οι προτάσεις ενδεχομένως να μην διατυπωθούν με τρόπο χαλαρό, ελλοχεύει κίνδυνος για αντιπαραθέσεις και πεισματικές αντιδράσεις.

Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και νέα εγχειρήματα, θα υπάρχει το στοιχείο της υπερβολής, οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να είναι σε θέση να οριοθετήσουν τις εσωτερικές τους τάσεις. Στις συζητήσεις οι απόψεις θα ακουστούν με στόμφο, ίσως κάποιοι να προσπαθήσουν να επιβληθούν και να εξουσιάσουν, προσοχή στη νευρικότητα και στις ρήξεις.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο ανοίγματα θα υπάρξουν για κοινωνικές γνωριμίες, θα εκδηλωθεί ενδιαφέρον για συλλογική δράση. Προσοχή στη σύνοδο της Σελήνης με τον Κρόνο και στο τετράγωνο της με τον Ουρανό, αντικομφορμιστικές θα είναι οι διαθέσεις, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να οριοθετηθούν σε πλαίσια. Δυσκολία θα υπάρξει στην προσαρμογή και στην αποδοχή, στις περιπτώσεις που υπάρξουν αλλαγές και διαφοροποιήσεις ενδεχομένως οι αντιδράσεις να είναι κάπως νευρικές.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο είναι μία θετική όψη, φέρνει ανοίγματα και τυχερά συμβάντα. Οι επαφές θα είναι ευχάριστες, οι συναντήσεις θα είναι ανανεωτικές, θα υπάρξουν ανοίγματα για γνωριμίες και για βελτίωση σχέσεων.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ