🆘 4ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΠΝΕΥΜΟΝΩΝ 🆘 ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ .

Αυτός είναι ο μικρός Γιώργος-Ταξιάρχης. Πάσχει από αναπνευστική ανεπάρκεια … Νόσησε μόλις 15 μηνών και «έζησε» κυριολεκτικά σχεδόν έναν χρόνο στη ΜΕΘ του νοσοκομείου δίνοντας καθημερινά μάχη για να κρατηθεί στη ζωή !!! Σήμερα καλείται να δώσει την μεγαλύτερη του μάχη , καθώς πρέπει να μεταβεί στη Ρώμη για μεταμόσχευση πνευμόνων σε 20 ημέρες ! Η οικογένεια του επικοινώνησε με την Παιδική Χαρά κάνοντας έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει καθώς μόνοι τους δεν μπορούν να «σηκώσουν» αυτό το βαρύ φορτίο !!! Είναι άκρως σημαντικό για την επιβίωση του να τηρηθούν τα χρονικά όρια για την μετάβαση του στη Ρώμη ! Όπως χαρακτηριστικά μας μεταφέρει η οικογένεια του : «Παρακαλούμε πολύ όποιον μπορεί να βοηθήσει να σώσουμε το αγόρι μας ! Η παραμικρή βοήθεια είναι πολύτιμη, είτε οικονομική είτε μια κοινοποίηση θα φανεί πολύ χρήσιμη, διότι δεν έχουμε καθόλου χρόνο και κρίνεται η ζωή του παιδιού μας ! Ο Γιώργος-Ταξιάρχης το μόνο που έχει ζήσει είναι το μοναχικό δωμάτιο ενός νοσοκομείου , βλέπει τα άλλα παιδάκια να παίζουν αλλά εκείνος δεν μπορεί να ακολουθήσει ! Ξέρουμε πως το κόστος είναι μεγάλο και είναι δύσκολες εποχές για όλους αλλά το παιδί μας έχει την ευκαιρία να γίνει καλά και πιστεύουμε πως αξίζει να βοηθήσουν όλοι !!!»
🆘Οποίος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να χρησιμοποιήσει τους παρακάτω λογαριασμούς :
ALPHA BANK
IBAN : GR9401407010701002002029468
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ γιατί χρειαζόμαστε τα στοιχεία των δωρητών για τις αποδείξεις που πρέπει να γράψουμε.
PayPal
https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness
Για κατάθεση από εξωτερικό:
IBAN : GR9401407010701002002029468
BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS
BIC : CRBAGRAA
BRAND’S NAME : 701
ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki
REFERENCE : Donation by + your full name
Μετά την κατάθεση πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε με μήνυμα inbox είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@paidikihara.com για την απόδειξη της δωρεάς σας.