Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος, την Τρίτη 27 Αυγούστου, στις 12.30 μ.μ., πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του επανεκλεγέντα Δημάρχου Σπάτων Αρτέμιδος, Δημήτριου Σπ. Μάρκου, καθώς επίσης και των τακτικών μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των συμβούλων των Δημοτικών Κοινοτήτων.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από κόσμο Γυμνάσιο Σπάτων,  παρουσία βουλευτών και εκπροσώπων τόσο της  περιφέρειας όσο και των τοπικών φορέων.

Στην τελετή χοροστάτησε εκπροσωπώντας το Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, ο Αρχιμανδρίτης πατέρας Ιερόθεος, ο οποίος και μετέφερε τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιότατου.

Μετά τον αγιασμό και τον όρκο, απηύθυναν χαιρετισμό οι επικεφαλής και των πέντε εκλεγμένων παρατάξεων.  Στη συνέχεια απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες από το Δήμαρχο στους διατελέσαντες Δημάρχους Σπάτων και Αρτέμιδος για την περίοδο από το 1991 έως και το 2014.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την υπογραφή του πρακτικού ορκωμοσίας από δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους και ακολούθησε σύντομη δεξίωση.