Μαίρη Σέιμαν
vivliopoleio

Απόψε τα  HELLO Rafinas – Artemidas στην εκπομπή της κας Αννας Νικολαιδη “Ανάδειξε το”
Πολλά, ενημερωτικά θέματα έχει να παρουσιάσει το Ανάδειξέ το, σημερα, Τρίτη 21 Ιανουαρίου, που μπορείτε να παρακολουθήσετε στις 5:55μμ στο Kontra Channel και στις 8:00μμ στο High tv, την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στο κανάλι Έψιλον και την Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου στις 8:30 στο Alert.

Για τη ρομποτική χειρουργική προσέγγιση σε περιπτώσεις κήλης του κοιλιακού τοιχώματος συζητούν στη σημερινή εκπομπή του Ανάδειξέ το, η Ρούλα Σκουρογιάννη μαζί με το Γενικό Χειρουργό, Δρ Φώτη Αρχοντοβασίλη, Εξειδικευμένο στη Ρομποτική Χειρουργική και τη Χειρουργική των κηλών του Κοιλιακού τοιχώματος, Δ/ντή ΣΤ’ Χειρουργικής Κλινικής Metropolitan General και Αντιπρόεδρο Ελλ. Εταιρείας Ενδοσκοπικής Χειρουργικής.

vivliopoleio

Στη συνέχεια, η Άννα Νικολαΐδη φιλοξενεί τη Μαίρη Σέιμαν και το Μάκη Τουρλή, υπεύθυνους του πολυεκπαιδευτηρίου Hello Ραφήνας Αρτέμιδας, ενός από τα πιο σύγχρονα κέντρα ξένων γλωσσών και δια βίου μάθησης, σε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση που παρουσιάζει το κοινωνικό προφίλ του πολυεκπαιδευτηρίου Ραφήνας.

Ακολουθεί ένα χορευτικό 5λεπτο με το Χορογράφο – Καθηγητή χορού και ηθοποιό, Κωνσταντίνο Μενούνο, στους ρυθμούς του Αργεντίνικου Τάνγκο.

Το β΄ μέρος της εκπομπής είναι αφιερωμένο στο βιβλίο και το παιδί.

Το συγγραφέα, Άκη Καπέτα, έχει καλεσμένο στη σημερινή εκπομπή η Άννα Νικολαΐδη για να μιλήσουν για το βιβλίο του «Ωρολογοποιός» – εκδόσεις Βακχικόν, ένα μεταφυσικό μυθιστόρημα, με σπονδυλωτή δομή, όπου οι προσωπικές επιθυμίες συγκρούονται με τις κοινωνικές επιταγές.

Επόμενος καλεσμένος της Άννας Νικολαΐδη είναι ο πολιτισμολόγος και συγγραφέας, Γιώργος Χαραλαμπίδης, που παρουσιάζει στην εκπομπή το βιβλίο του «Ο μύθος του Θεσπέσιου, η ζωή μετά το θάνατο», από τις εκδόσεις Οσελότος. Πρόκειται για ένα φιλοσοφικό πόνημα βασισμένο στο έργο του Πλουτάρχου, με σχόλια και συμπεράσματα πάνω στο αρχαίο κείμενο.

Η εκπομπή ολοκληρώνεται με την ενδιαφέρουσα συζήτηση της Άννας Νικολαΐδη και της λογοπεδικού, Ελένης Γιουβάνη, για τη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ), μια από τις συχνότερες νευροβιολογικές διαταραχές της παιδικής ηλικίας και τη διαχείρισή της.

stamataki
vivliopoleio