Μπορεί το lockdown να μας έχει κρατήσει όλους στο σπίτι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεχνάμε τη συντήρηση του οχήματος μας. Άλλωστε, η μετακίνηση σε συνεργείο είναι μέσα σε αυτές που προβλέπονται στον κατάλογο του 13033!

Γι αυτό άλλωστε, το συνεργείο Μπογδάνος – Φέγγος στην Αρτέμιδα, που βρίσκεται στον χώρο του service από το 2008, αναλαμβάνοντας με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα την επιδιόρθωση βλαβών και δυσλειτουργιών στο όχημά σας, συνεχίζει δυναμικά τηρώντας πάντα τους κανόνες υγιεινής!

Μπορείτε λοιπόν να κλείσετε το ραντεβού σας καθημερινά από τις 08.00 έως τις 18.00 και στέλνοντας 2 στο 13033 να επισκεφθείτε το συνεργείο που εξειδικεύεται στα μοντέλα Fiat, Lancia και Alfa Romeo, παρέχοντας τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Δίνεται έμφαση στην ποιότητα των υλικών και στην λεπτομέρεια εργασίας, ενώ λειτουργεί με άδεια, όπως απαιτεί ο χώρος.

Αναλαμβάνει:

  • οποιαδήποτε επισκευή, επιδιόρθωση ή συντήρηση του αυτοκινήτου σας, άμεσα, υπεύθυνα και χωρίς καμιά καθυστέρηση
  • οποιαδήποτε διαγνωστικό έλεγχο, επισκευή, συντήρηση, επιδιόρθωση του ηλεκτρολογικού σας εξοπλισμού, απο το σύστημα κλιματιστικού και τους λαμπτήρες μέχρι την μπαταρία και τον εγκέφαλο του αμαξιού
  • αναπαλαιώσεις

Επισκεφθείτε στις εγκαταστάσεις του πλέον εξειδικευμένου συνεργείου στην Αρτέμιδα για οποιαδήποτε συζήτηση, διευκρίνιση, απορία καθώς και για να μάθετε τις συμφέρουσες προσφορές που κατα καιρούς κάνουν.