Συνεδριάζουν την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 τόσο η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο. Η Επιτροπή στις 9 το πρωί, στο Δημοτικό Κατάστημα Λ. Βας. Παύλου & Δημ. Χρ. Μπέκα και το Συμβούλιο στις 8 το απόγευμα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος επί της οδού Βασ. Παύλου και Φλέμινγκ στα Σπάτα.

Στην Οικονομική Επιτροπή έχουν καλεστεί οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νομικός Αντώνης, Σερέτης Χρήστος, Μπασινάς Ιωάννης, Φύτρος Αντώνης, Φράγκος Διονύσης, Μάρκου Ιωάννης, Ραφτοπούλου Άννα, Φράγκου Ελένη και ως αναπληρωματικά μέλη οι Δημοτικοί Σϋμβουλοι Ιωαννίδου Σπυριδούλα, Λάμπρου Παναγιώτης, Πανούσης Ευάγγελος, Τσάκαλη Ελένη, Πουλάκης Πέτρος, Λύτρα Αθηνά, με την σημείωση «Σε περίπτωση κωλύματος, παρακαλούνται τα τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής να ειδοποιήσουν εγκαίρως τους αναπληρωματικούς τους, προκειμένου να παρευρεθούν».

stamataki

Δείτε στο έγγραφο τα 37 θέματα που είναι προς συζήτηση ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 21η(2) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατσούλης Πέτρος, καλεί όλο το Δημοτικό Συμβούλιο και στην ημερήσια διάταξη υπάρχουν 22 θέματα προς συζήτηση, τα οποία μπορείτε να δείτε στην πρόσκληση ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 13ΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ(1).