αστυνομια2

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σημειώθηκε χθες περίπου στις 6:00 το απόγευμα στη περιοχή Γιούργια Αρτέμιδας, με την σύλληψη Ρομά, την ώρα που προσπάθησε να διαφύγει αφού προηγουμένως έγινε αντιληπτός από περίοικους κατά την ώρα της διάρρηξης οικίας εκμεταλλευόμενος την απουσία των ιδιοκτητών.

Σύμφωνα με αυτόπτες, η παρατηρητικότητα γείτονα στάθηκε η αφορμή, εφόσον αντιλήφθηκε εγκαίρως το περιστατικό και ειδοποίησε χωρίς χάσιμο χρόνου, την αστυνομία.

Η ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που κατέφθασε στο σημείο, σε μόλις λίγα λεπτά αλλά και οι γρήγορες ενέργειες και η παρατηρητικότητα των γειτόνων που θεώρησαν ύποπτο το παρκαρισμένο Ι.Χ. έξω από τη διπλανή είσοδο οικίας, έφεραν θετικά αποτελέσματα στη σύλληψη του διαρρήκτη, ο οποίος μάταια προσπάθησε να διαφύγει πεζός στα γύρω στενά, εγκαταλείποντας το Ι.Χ. του.

Απ’ ότι διαπιστώθηκε ο δράστης ήταν κάτοικος καταυλισμού, όπισθεν του προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ στα Σπάτα, είχε και πάλι απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές με παρόμοια αδικήματα.

Ο δράστης οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα για τα νόμιμα με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Πηγή: Βασίλειος Τσιγαρας