Συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός για κατοχή ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων και πλαστογραφία μετά από ύποπτο δέμα που εντοπίστηκε στο Τελωνείο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών στα Σπάτα, προερχόμενο από την Τουρκία.

Έπειτα από αναζητήσεις, πρωινές ώρες της 16-10-2019 στην Κυψέλη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, 36χρονος αλλοδαπός για κατοχή ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων, πλαστογραφία καθώς και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, την 8-10-2019 εντοπίστηκε στο Τελωνείο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, ύποπτο δέμα, προερχόμενο από την Τουρκία, εντός του οποίου βρέθηκαν, έπειτα από έλεγχο, είκοσι -20- διαβατήρια διαφόρων χωρών, αμφιβόλου γνησιότητας.

Ακολούθως, το δέμα παραδόθηκε στο Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης το οποίο διενήργησε έρευνα για τον εντοπισμό του 36χρονου, ο οποίος φερόταν ως παραλήπτης.

Τελικά ο 36χρονος εντοπίσθηκε στην περιοχή της Κυψέλης και συνελήφθη. Επιπρόσθετα στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Τα ανωτέρω κατασχεθέντα ταξιδιωτικά έγγραφα, απεστάλησαν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.