Συνελήφθη άνδρας για κλοπές τσαντών από επιβάτες – ταξιδιώτες στο αεροδρόμιο Σπάτων. Εξιχνιάσθηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών και δύο σε απόπειρα.

Επ΄ αυτοφώρω συνελήφθη 35χρονος αλλοδαπός στον χώρο αφίξεων του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών το βράδυ στις 24 Οκτωβρίου 2019, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης του αεροδρομίου.

Στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης καθώς επίσης και φορητός υπολογιστής, πορτοφόλι και άλλα αντικείμενα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο ανωτέρω, το τελευταίο χρονικό διάστημα, μετέβαινε σε διάφορους χώρους του Αεροδρόμιου με αποκλειστικό σκοπό την διάπραξη κλοπών τσαντών από ταξιδιώτες.

Συγκεκριμένα, εντόπιζε επιβάτες που ήταν απασχολημένοι και δεν είχαν οπτική επαφή με τις αποσκευές τους και στη συνέχεια, χωρίς να γίνεται αντιληπτός, αποσπούσε τις τσάντες τους.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν τρείς  περιπτώσεις κλοπών και δύο περιπτώσεις σε απόπειρα.

Περαιτέρω, εξακριβώθηκε ότι ο 35χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν για όμοια αδικήματα και εκκρεμεί σε βάρος τους καταδικαστική απόφαση.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.