Με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα κατά της σχολικής βίας, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Μαρτίου, στο Στάδιο Ειρήνης Και Φιλίας (ΣΕΦ), ο φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας και των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών της Barcelona, στο πλαίσιο του προγράμματος “Live Without Bullying”.

Τον πέμπτο κατά σειρά αγώνα κατά του bullying, με την ονομασία “Κάνουμε Ντρίμπλα στον Εκφοβισμό #5”, συνδιοργανώνουν το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού (ΚΜΟΠ), η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής, ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ).

stamataki

Στον αγώνα θα δώσουν το “παρών” μεγάλα ονόματα του μπάσκετ, μεταξύ των οποίων ο Νίκος Μπουντούρης, ο Δήμος Ντικούδης, ο Ευθύμης Ρεντζιάς και ο Γιώργος Σιγάλας.

Στο ημίχρονο θα τιμήσει την εκδήλωση με την παρουσία του, στέλνοντας θετικά μηνύματα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Τη μουσική επιμέλεια θα έχει ο νεότερος Έλληνας Dj, Ευάγγελος Νικάκης, μαθητής του 2ου Πειραματικού σχολείου Τούμπας, με τον επαγγελματία Dj και πατέρα του, Ανδρέα Νικάκη.

Παρασκευή 6 Μαρτίου 09.30 π.μ.

Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, Σ.Ε.Φ. – Φάληρο

Τηλεοπτικό σποτ Live Without Bullying (ελληνικοί υπότιτλοι)

"Η διαφορετικότητα κεντάει ένα πλούσιο χαλί και πρέπει να καταλάβουμε πως όλοι οι κόμποι του χαλιού έχουν ισότιμη αξία" – Maya AngelouΤο νέο τηλεοπτικό σποτ του Live Without Bullying: Ζούμε #xwris_etiketes και ζούμε καλύτερα!Ευχαριστούμε θερμά τους συντελεστές του σποτ που προσέφεραν αφιλοκερδώς τον χρόνο και τις υπηρεσίες τους:Φωτεινή Βλαχάκη, Πρέσβειρα Live Without Bullying, Press / Influencer, The F MartiniΒαγγέλη Φραγκούλη – Frangoulis PhotographyΒασίλη ΑσλανίδηΕύα ΔημητρίουΘάλεια ΘωμοπούλουΆκη ΠαχτσαβάνηIba IbzoΒάσω ΝτεβέΜάριο ΑλεξανδρίδηΈλλη Καπλάνη Ελένη Τσιπά#LiveWithout Bullying

Gepostet von Live Without Bullying am Freitag, 1. März 2019