Μαθήματα Κυκλοφοριακής Αγωγής και Οδικής Ασφάλειας πραγματοποιούνται στον χώρο του Πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής από τον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος, για την παγκόσμια εβδομάδα καταπολέμησης τροχαίων ατυχημάτων, σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής για τους μαθητές των σχολείων.

Σκοπός είναι η ενημέρωση, η συζήτηση και η εκπαίδευση των μικρών μαθητών μας, με έναν και μοναδικό στόχο «Τα παιδιά μας, το μέλλον μας, η ασφάλειά μας».

Είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα κάνουμε αυτή τη δράση στο δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται η δράση αυτή από την Τροχαία σε ανοιχτό χώρο. Είναι ένα όραμα που είχαμε με το δήμαρχο να λειτουργήσει και να ζωντανές ξανά το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής” τόνισε ο Ειδικός Σύμβουλος του Δήμου για θέματα προστασίας του πολίτης και οδικής ασφάλειας, Δημήτρης Αποστολόπουλος.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για πρώτη φορά στο δήμο μας γίνεται η δράση για την οδική ασφάλεια για το μέλλον μας για τα παιδιά μας σε αυτό το φανταστικό χώρο του πάρα πολύ κυκλοφοριακής αγωγής για να μπορέσουμε να μεταλαμπαδέψουμε στα παιδιά μας την ασφάλεια” σημείωσε από πλευράς του ο Αντιδήμαρχος Βαγέλλης Τσέπας.