Η Χριστουγεννιάτικη Δωροαγορά της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» θα πραγματοποιηθεί, για 12η συνεχή χρονιά, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στην οδό Αγ. Δημητρίου 23, Σπάτα.

Μια εκδήλωση γεμάτη μοναδικά δώρα για όλη την οικογένεια και τους αγαπημένους μας.

vivliopoleio

Μια γιορτή γεμάτη εκπλήξεις και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Μια ευκαιρία συνάντησης φίλων της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» από όλη την Αττική που γίνονται μια Χριστουγεννιάτικη αγκαλιά αγάπης για τους ασθενείς που δοκιμάζονται και τις οικογένειές τους.

Πάνω από 100 εθελοντές αλλά και πολλοί υποστηρικτές συμβάλλουν στη διοργάνωση με τις προσφορές τους και τον προσωπικό τους χρόνο ενώ καθημερινά οι πολυάριθμοι χορηγοί μας μας αποστέλλουν υπέροχα είδη για την Δωροαγορά και εξαιρετικά δώρα για την Λαχειοφόρο κλήρωση. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους από καρδιάς για τη στήριξη και την ανιδιοτελή προσφορά.

Όλοι εμείς στην «ΓΑΛΙΛΑΙΑ», εθελοντές προσωπικό και ασθενείς περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά και ανυπομονησία να σας καλωσορίσουμε στην καθιερωμένη μας γιορτή. Έφτασε η στιγμή που το προαύλιο και η αίθουσα εκδηλώσεων της Μονάδας μας θα ντυθούν στα γιορτινά και θα ανοίξουν τις πόρτες τους για να σε υποδεχτούν.