Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Αιγόκερω έμφαση θα δοθεί σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης, θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση άνοδο και προαγωγή. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην καριέρα, στην τακτοποίηση των οικονομικών υποθέσεων και στις εργασιακές εκκρεμότητες. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αποφασιστικότητα αυτοπεποίθηση και επαγγελματισμός, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια ηγετικές διαθέσεις.

Απαραίτητο θα είναι να οριοθετηθεί η απαιτητικότητα, οι εξουσιαστικοί χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν την πίεση, η στάση τους θα πρέπει να είναι χαλαρή. Στον αισθηματικό τομέα οι γνωριμίες θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν με σταθερά βήματα και να καταλήξουν σε σχέση. Οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές, τα ζευγάρια θα είναι σε θέση να πάρουν ουσιαστικές αποφάσεις, δεν αποκλείεται οι μακροχρόνιοι δεσμοί να καταλήξουν σε δέσμευση.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή, στις συζητήσεις ενδεχομένως να υπάρξουν εντάσεις, οι απόψεις θα διατυπωθούν με στόμφο ίσως και με πείσμα. Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η ισχυρογνωμοσύνη, για να υπάρξει συνεννόηση αναγκαίο θα είναι η διάθεση να είναι χαλαρή και συγκαταβατική.

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης προσοχή στις έντονες αντιπαραθέσεις και στις ρήξεις, δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους ανταγωνισμοί. Στις περιπτώσεις που οι γνώμες ή οι επιθυμίες είναι διαφορετικές αν δημιουργηθούν συγκρούσεις θα είναι δύσκολο μετά να επέλθει ισορροπία. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να είναι σε θέση να διατηρήσουν τον αυτοέλεγχο τους, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι εξάρσεις και τα απότομα ξεσπάσματα.

Διαβάστε αναλυτική πρόγνωση για κάθε ζώδιο ΕΔΩ