Η Σελίν Ντιόν έρχεται στην Ελλάδα, για πρώτη φορά, στις 31 Ιουλίου, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της “Courage World Tour”.

Η Καναδή τραγουδίστρια είναι μία από τις πλέον αναγνωρισμένες σούπερ σταρ στην παγκόσμια μουσική σκηνή, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 250.000.000 άλμπουμ. Έχει ερμηνεύσει αξέχαστες επιτυχίες, όπως: “My heart will go on”, “The power of love”, “I’m your angel”. Τα άλμπουμ της “Falling into you” (1996) και “Let’s talk about love” (1997) είναι από τα πιο εμπορικά όλων των εποχών, ενώ το “D’ eux” (1995) αποτελεί το πιο εμπορικό άλμπουμ της γαλλόφωνης μουσικής.

Τον περασμένο Νοέμβριο κυκλοφόρησε το άλμπουμ της, “Courage”, έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου της άλμπουμ στην αγγλική γλώσσα, “Love me back to life”.

Η παγκόσμια περιοδεία της Σελίν Ντιόν, ξεκίνησε επίσημα στις 18 Σεπτεμβρίου από το Κεμπέκ του Καναδά και περιλαμβάνει περίπου 100 σταθμούς. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Αθήνα, όπου η τραγουδίστρια έκλεισε… ραντεβού με τους θαυμαστές της. «Είμαι ενθουσιασμένη που πηγαίνω στην Αθήνα την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020. Θα σας δω εκεί!», αναφέρει η Σελίν Ντιόν σε ανάρτησή της στο Twitter.

Μέχρι τότε πάρτε μία γεύση από πρόσφατη συναυλία της:

stamataki