Αλλαγές στη διαδικασίες έκδοσης για τα διπλώματα οδήγησης φέρνει το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, το οποίο παρουσίασε ο Κώστας Αχ. Καραμανλής. «Γιατί οδική ασφάλεια, το έχουμε ξαναπεί, σημαίνει καλύτεροι δρόμοι, καλύτερα οχήματα, Αλλά πρώτα απ’ όλα σημαίνει και καλύτεροι οδηγοί», επεσήμανε ο κ. Καραμανλής.

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών υπογράμμισε ότι μπαίνει φρένο σε φαινόμενα διαφθοράς που είναι κοινό μυστικό ότι υπάρχουν στις εξετάσεις για τις άδειες οδήγησης, και οριστικό τέλος στο επικίνδυνο ελληνικό φαινόμενο, ορισμένοι νέοι οδηγοί, πρώτα να παίρνουν το δίπλωμα και μετά, στο δρόμο, να μαθαίνουν να οδηγούν.

Με εμπειρία 32 χρόνων στο χώρο και τέσσερα καταστήματα σε Αρτέμιδα, Σπάτα και Πόρτο Ράφτη, οι Σχολές Οδηγών “Μυρτώ Βαρβιτσιώτη” μπορούν να σας ενημερώσουν για όλες τις αλλαγές αναλυτικά.

Και μην ξεχνάτε ότι παρέχουν μαθήματα σε υποψήφιους οδηγούς, όλων των κατηγοριών, ενώ αναλαμβάνουν ανεθεωρήσεις, μεταβιβάσεις και ΚΤΕΟ.

Μάλιστα, εν μέσω της πανδημίας, κι έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια των πελατών, οι Σχολές Οδηγών “Μυρτώ Βαρβιτσιώτη” ενημερώνουν ότι θα τηρηθούν αυστηρά μέτρα πρόληψης και προστασίας!

Μάσκα, γάντια και αντισηπτικά διαλύματα θα χρησιμοποιούνται σχολαστικά τόσο στα πρακτικά, όσο και στα θεωρητικά μαθήματα!