Μήνυμα στους συμπολίτες μας να στηρίξουν τα καταστήματα της περιοχής μας, τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, εν μέσω του lockdown που έφερε η πανδημία κορονοϊού, έστειλε ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αρτέμιδος (ΣΕΒΕΑ), Σάββας Ιωαννίδης:

Σε ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, έγραψε:

«Η ώρα της απόγνωσης δεν αργεί…

Ως έμπορος και μέλος του εμπορικού συλλόγου Αρτέμιδος οφείλω να το φωνάξω όσο πιο δυνατά γίνεται: Σας χρειαζόμαστε! Και σας χρειαζόμαστε τώρα!

Το λέω καιρό τώρα πως είμαστε μόνοι μας. Κάνεις από την Πολιτεία δεν θα σκύψει πάνω από το κεφάλι μας και δεν θα βοηθήσει με τα προβλήματα μας.

Ήδη πολλοί επαγγελματίες του εμπορίου και του κλάδου της εστίασης, ζορίζονται να βγάλουν την μέρα. Κρεμόντουσαν από το ταμείο της ημέρας. Αυτό εδώ και καιρό δεν υπάρχει. Δεν έχουν άλλα έσοδα από πουθενά.

Αλληλεγγύη. Αυτό πρέπει να δείξουμε τώρα όλοι μας. Σας προτρέπω να ψωνίζετε από τα καταστήματα της περιοχής μας.

Προσωπικά με βάση το e-shop της επιχείρησής μου, δέχομαι τηλεφωνικές παραγγελίες και κάνω παραδόσεις στον χώρο σας. Με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να επιβαρύνω με έξοδα μεταφοράς.

Γνωρίζω πως το ίδιο κάνουν πολλοί συνάδελφοι μου. Με γνώμονα την ασφάλεια αλλά και την επιβίωση τους. Σας καλώ να μας στηρίξετε.

Στο sevea.gr, αλλά και σχεδόν σε όλα τα τοπικά sites (σημ: Δείτε εδώ τη σχετική λίστα που δημοσίευσε το ArtemidaNews), υπάρχουν τα καταστήματα που δουλεύουμε με αυτόν τον τρόπο.

Αγόρασε τα απολύτως αναγκαία από τις μεγάλες αλυσίδες και στήριξέ μας. Μπορεί κάτι να μην το βρεις, μπορεί να το έχουμε σε έλλειψη. Κάνε υπομονή και θα στο φέρουμε..

Δυνάμωσε μας! Δώσε μας την ευκαιρία να επιβιώσουμε και να κρατήσουμε τα καταστήματα μας. Με αυτόν τον τρόπο θα κρατήσουμε τις επιχειρήσεις μας ανοιχτές και θα σωθούν πολλές θέσεις εργασίας..

Σας θέλουμε δίπλα μας. Σας χρειαζόμαστε…

Θα με βρεις στο

www.labeaute.gr

Τηλ: 2294025430 – 2294084165»