Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. “Βραυρώνιος”, σε συνεργασία με το “sup_port” και την εκπρόσωπό του Αλεξάνδρα Παπαγιαννάκου, σας προσκαλούν στο SANTA SUP, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00 στο λιμάνι του Πόρτο Ράφτη.

Tο Santa SUP Tour έχει ήδη δύο επιτυχημένες χρόνιες στο ενεργητικό του, στηρίζοντας ταυτόχρονα την προσπάθεια της “Κιβωτού του Κόσμου” και του “Make-A-Wish”.

Φέτος στόχος είναι να δείξουμε, ότι μέσα από τον αθλητισμό για όλους, μπορούμε να προσφέρουμε σε ανθρώπους που μας έχουν πραγματικά ανάγκη. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα γινόμαστε μια μεγάλη γιορτινή παρέα και κάνουμε SUP (Stand Up Paddle), συγκεντρώνοντας παράλληλα – στον χώρο της δράσης – τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου!

Το SUP (Stand Up Paddle) είναι από τα πιο δημοφιλή αθλήματα των τελευταίων χρόνων και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και ανθρώπους. Πλέον όλο και περισσότερος κόσμος έχει την δικιά του σανίδα, η χρήση της οποίας είναι αρκετά εύκολη και με σωστή καθοδήγηση, ακόμα και από το πρώτο μάθημα, μπορεί κάποιος να κάνει SUP.

Είναι μια ευκαιρία να συνδυάσουμε την αγάπη μας για τη θάλασσα, με τα πολλαπλά οφέλη του αθλητισμού, εξασκώντας το αγαπημένο μας σπορ, στο κλίμα της πιο μαγικής εποχής του χρόνου, για καλό σκοπό!

Στο πλαίσιο της δράσης, έχουν οργανωθεί ατομικές και ομαδικές δημιουργικές δραστηριότητες για τους μικρούς και μεγάλους φίλους.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοιχτή σε όλες και όλους, ακόμη και χωρίς δική τους σανίδα, με σειρά προτεραιότητας. Το μόνο που χρειάζεται είναι κέφι και περίσσια αγάπη για τη θάλασσα και τον συνάνθρωπο.

stamataki