Ο Ρυθμός 94.9 διοργανώνει για 5η συνεχόμενη χρονιά τον Ραδιομαραθώνιο για καλό σκοπό. Φέτος θα ενισχύσει το έργο του εθελοντικού, μη κερδοσκοπικού οργανισμού μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού “Η Κιβωτός του Κόσμου”.

Η παραγωγοί της πρωινής εκπομπής του Ρυθμού 94.9, “Μόρνι Κρου” Κώστας Μαλιάτσης, Βαγγέλης Γιαννόπουλος και Φελίσια Τσαλαπάτη, εκπέμποντας μέσα από το στούντιο, θα βρίσκονται στον αέρα του σταθμού και θα μας κρατάνε παρέα 24 ώρες το 24ωρο… κάθε μέρα… όλη μέρα… πρωί… μεσημέρι… βράδυ… μεσάνυχτα… και ξημερώματα!

Στείλε κι εσύ την αφιέρωσή σου με SMS* στο 19828 και ζήτα να παίξει στον αέρα του σταθμού όποιο τραγούδι θέλεις! Έτσι απλά.. ενισχύεις αυτόματα το έργο της “Κιβωτού του Κόσμου”!

Στόχος όλων είναι να ολοκληρωθεί ο φετινός Ραδιομαραθώνιoς μετά από 8 ημέρες… 168 ώρες ασταμάτητης ραδιοφωνικής εκπομπής, την Τετάρτη 22/12 στις 20.30. Η βραδιά θα κλείσει με μια μαγική χριστουγεννιάτικη “Νύχτα” στον Ρυθμό με την Ράνια Κωστάκη και καλεσμένους το αγαπημένο σε όλους συγκρότημα Melisses!

Tρόποι στήριξης του Ραδιομαραθωνίου

Στείλε SMS* στο 19828, γράφοντας όποιο τραγούδι θες να ακούσεις και την αφιέρωσή σου.

Online στο https://donorbox.org/kivotos-rythmos

*Το κόστος του SMS είναι €2.48 + επιπλέον τέλος κινητής τηλεφωνίας, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού.

stamataki