Ραγίζει καρδιές ο Παναγιώτης Ραφαήλ. Συγκινητικό βίντεο δείχνει τον μικρό μαχητή στην Βοστόνη

0
panagiotisrafail
arhontikon
coavacafe
graffitykey
Οι γονείς του μιλούν για τα πρώτα σημάδια βελτίωσης, αλλά και για τη μάχη που δίνει καθημερινά ο γιος τους. Έλληνες από κάθε μέρος της γης του στέλνουν πολλά δώρα, που τον γεμίζουν με χαρά.

Χριστούγεννα ελπίδας για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ στη Βοστόνη. Οι γονείς του μίλησαν στο Open Tv για τα πρώτα σημάδια βελτίωσης, αλλά και για τη μάχη που δίνει καθημερινά ο μικρός ήρωας. Έναν μήνα μετά τη γονιδιακή θεραπεία που έλαβε εκεί, ο μικρός Παναγιώτης δείχνει σημάδια εξέλιξης.

Αυτές οι γιορτές είναι εντελώς διαφορετικές για τον μικρό και τους γονείς του. Την ημέρα των Χριστουγέννων την πέρασαν στην αμερικανική μεγαλούπολη, όπου βρίσκονται εδώ και έναν μήνα.

dianastore
leuki

“Είναι Χριστούγεννα που περνούν το μήνυμα αισιοδοξίας για εμάς”, λέει η μητέρα του και συνεχίζει σημειώνοντας πως “βλέπουμε το παιδί μας να πηγαίνει καλύτερα και θεωρούμε ότι όλα αυτά είναι θαύμα με τον τρόπο που έγιναν. Είναι η μοναδική ημέρα που δεν έχουμε νοσοκομείο γιατί όλες τις άλλες μέρες έχουμε να επισκεφθούμε γιατρούς για θεραπείες”.

Είναι γεγονός ότι γιατροί στη Βοστόνη παρακολουθούν την εξέλιξη της υγείας του μικρού. “Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και εμείς ακόμα περισσότερο γιατί βλέπουμε το παιδί μας, μέρα με τη μέρα να δυναμώνει”, αναφέρει o πατέρας του Παναγιώτη Ραφαήλ.

Στο μεταξύ, Έλληνες από κάθε πλευρά της γης έχουν ανοίξει την αγκαλιά τους για τον μικρό ήρωα που δίνει καθημερινή μάχη με τη σπάνιας μορφής ασθένεια. Αυτές τις ημέρες, μάλιστα, του στέλνουν πολλά δώρα, που τον γεμίζουν με χαρά.

“Θέλουμε να έρθει η μέρα που το παιδί μας θα μπορεί να αγκαλιάζει συγγενείς, φίλους, παιδιά και να παίζει μαζί τους. Πλησιάζει αυτή η μέρα”, δηλώνει ο πατέρας του μικρού.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ από το :

Πληροφορίες από News it.gr

happytwins
bestseller
stamataki