Η Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών Εμπόρων Αρτέμιδας, ο ΟΠΠΠ “Ο Ξενοφών” του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών πραγματοποίησαν κοινή συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή για την επίσημη παρουσίαση της διοργάνωσης “Λευκά Χριστούγεννα 2023”.

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου παρουσιάστηκε το πρόγραμμα της διοργάνωσης που στόχο έχει την ενίσχυση της επισκεψιμότητας των εμπορικών καταστημάτων της πόλης μας.

vivliopoleio

Ο πρόεδρος του ΟΠΠΠ “Ο Ξενοφών”, Παναγιώτης Λάμπρου, τόνισε ότι ο Οργανισμός Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου διοργανώνει τη “Λευκή Νύχτα” που φέτος είναι δύο σε ένα: Είναι η “Λευκή Νύχτα” και οι χριστουγεννιάτικες δράσεις που θα ξεκινήσουν με το άναμμα του δέντρου στις 15 Δεκεμβρίου.

Ξεκινάμε με πεζοδρόμηση της Λεωφόρου Αρτέμιδος από την αρχή μέχρι την πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως. Θα έχουμε πάρα πολλά δρώμενα για τα παιδιά και για μεγάλους, έχουμε εκπλήξεις. Ο ΣΕΒΕΑ έχει επίσης μεγάλες εκπλήξεις με δώρα για όλους. Συμμετέχουν όλα τα μαγαζιά και φυσικά το αποκορύφωμα της βραδιάς θα είναι η συναυλία, που θα ξεκινήσει 20:30, με τους Marseaux & Solmeister. Σας περιμένουμε όλους και όλες για μία πολύ όμορφη βραδιά” πρόσθεσε.

Από πλευράς του ο ΣΕΒΕΑ χαιρετίζει κάθε τέτοια εκδήλωση που βοηθά στην ανάπτυξη και την ευημερία της αγοράς και ευχαρίστησε το δήμο και το πολιτιστικό του οργανισμό, αλλά και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών το οποίο βοηθά κάθε τέτοια προσπάθεια για τη στήριξη της τοπική αγοράς.