Πέμπτη, 23 Απριλίου, 2026
More

    Latest Posts

    Ψαράδες έπιασαν καρχαρία 6 μέτρων (βίντεο)

    Έναν καρχαρία μήκους 6 μέτρων και βάρους 500 κιλών έπιασαν ανοιχτά του Αγίου Όρους επαγγελματίες ψαράδες από την Σκόπελο.

    Μάλιστα, χρειάστηκε γερανοφόρο όχημα προκείμενου να ξεφορτωθεί το τεράστιο ψάρι σε ένα λιμανάκι της Εύβοιας!

    Με περισσότερα από σαράντα χρόνια δράσης στη θάλασσα οι Νίκος και Γιώργος Μπρουσγιάννης έχουν καταγράψει στο ενεργητικό τους πλήθος εντυπωσιακών ψαριών, με κορυφαίο στη λίστα σκυλόψαρο 1.200 κιλών και δεκάδες ακόμη ψάρια τεραστίων διαστάσεων.

    Διατηρώντας την οικογενειακή παράδοση, βρίσκονται από 12 ετών στη θάλασσα, μαθητεύοντας δίπλα στον παππού και τον πατέρα τους, που επίσης ασχολήθηκαν επαγγελματικά με το ψάρεμα.

    Γνώστες των μυστικών του ψαρέματος, οι δύο επαγγελματίες αλιείς οργώνουν το πέλαγος με το είκοσι μέτρων καΐκι τους, που φέρει το όνομα του πατέρα τους «Ευάγγελος», με τα παιδιά του Νίκου να ακολουθούν την ίδια διαδρομή.

    Πηγή: skopelos-news.blogspot.com

    Latest Posts

    spot_imgspot_img

    Don't Miss

    Stay in touch

    To be updated with all the latest news, offers and special announcements.