φιλανθρωπικές απάτες 
vivliopoleio

Ανακοίνωση για την ασφάλεια των πολιτών εξέδωσε η Δημοτική Αρχή Παλλήνης, καθώς σημειώθηκαν απόπειρες εισόδου σε κατοικίες από απατεώνες που παριστάνουν υπαλλήλους του Υπουργείου Υγείας και ζητούν να κάνουν ενημέρωση για τον κορονοϊό.

“Καλούμε τους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Το Υπουργείο Υγείας διευκρινίζει ότι δεν έδωσε εντολή για κατ’ οίκον ενημερώσεις σχετικά με τον κορονοϊό, ούτε και για διανομή φυλλαδίων ενημέρωσης” τονίζει η ανακοίνωση.

vivliopoleio

Καλείστε λοιπόν να μην ανοίγετε σε κανέναν άγνωστο και ειδικότερα σε όποιον ή όποιους υποδύονται υπαλλήλους του Υπουργείου Υγείας. Είναι απάτη!

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες περιστατικά στα οποία άγνωστοι, παριστάνοντας υπαλλήλους του Υπουργείου Υγείας επιχείρησαν να εισέλθουν σε τουλάχιστον δύο κατοικίες.

Οι περιγραφές αναφέρουν την παρουσία τουλάχιστον ενός άνδρα νεαρής ηλικίας, μιας γυναίκας μεγαλύτερης ηλικίας καθώς κι ενός αγοριού 18-20 ετών.

Αναφέρθηκε ακόμη ότι προηγήθηκε διανομή φυλλαδίων ενημέρωσης για τον κορονοϊό, το οποίο σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι μέρος της απάτης και προάγγελος εξοικείωσης των θυμάτων.

Μην τους πιστεύετε. Καλέστε αμέσως την Αστυνομία!

vivliopoleio
stamataki