Προγραμματισμένη διακοπή Ρεύματος σε Αρτέμιδα – Βραυρώνα

0
1998

Προγραμματισμένη Διακοπή Ρεύματος θα πραγματοποιηθεί από τη ΔΕΔΔΗΕ σε περιοχές της Αρτέμιδας – Βραυρώνας την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019.

Η διακοπή αφορά τις περιοχές : ΒΟΡΙΝΕΖΑ: 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (ΑΠΟ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ), ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ (Ή ΑΓ. ΜΕΛΕΤΙΟΥ), ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ (‘Η ΝΑΞΟΥ) ΜΕΤΑΞΥ ΛΟΡΔΟΥ ΒΥΡΩΝΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣ.

leuki

Οι ώρες

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση στη σελίδα της ΔΕΔΔΗΕ η διακοπή θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 11 το πρωί, ενώ σύμφωνα με τα σημειώματα που έχουν κολλήσει στις κολώνες η διακοπή θα είναι μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

Κάνουμε προσπάθεια να επικοινωνήσουμε με τη ΔΕΔΔΗΕ για να επιβεβαιώσουμε τι ισχύει και για ότι νεότερο θα ενημερώσουμε. Προς το παρών αναφέρουμε και τις δύο περιπτώσεις για να ενημερωθούν οι κάτοικοι των περιοχών.

Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

bestseller
graffitykey
vivliopoleio
coavacafe